Affärssystem

 

Både i vårt eget arbete med kunders administration och för att skapa system och rutiner har vi sedan 1990 använt systemet HansaWorld Enterprise.

 

 

HansaWorld Enterprise är ett modernt modulbaserat affärssystem. Systemet erbjuder Redovisning fakturering och reskontra, logistik och lager, CRM, webbshop, projekthantering och mycket mer. Alla funktioner är integrerade i en enda lösning. Tack vare att det är baserat på internets protokoll TCP kan det bli tillgängligt var du än är utan några krångliga tilläggsprodukter.

 

Det finns stöd för flera valutor och konsolidering av data från olika bolag. Våra kunder har mellan en och tjugo användare i systemet. I landet i övrig och internationellt finns kunder med runt hundratalet användare. Det är också många dotterbolag till stora företag som använder Hansa för hela eller delar av sin administration. Systemet är användbart från de minsta företagen som sedan kan växa och systemet växer med dem. Allt i ett HansaWorlds stora styrka ligger i att all affärsinformation lagras i en enda databas. Därmed är samtliga delar i systemet automatiskt sammankopplade och du undviker att tvingas bygga gränssnitt mot olika programvaror för att få dem att arbeta tillsammans.

 

 

 

 

Unika fördelar med Hansa

 

Full Integration - 45 integrerade moduler

Skalbart - 1 till 1 000 användare i ett system

Prövat och testat – mer än 74 000 installationer i världen

Globalt – tillgängligt på 29 språk, installationer i 110 länder

Best practice - vertikala lösningar för många verksamheter

Plattformsoberoende - Mac OSX, Windows och Linux

Framtidssäker – ledande i teknologi

 

Programmet fungerar på Windows, Mac, Linux och IBM, samt Smartphones som exempelvis Nokia, SonyEricsson och iPhone.

Senaste tillskottet till plattformar är klienter för surfplattor som iPad.

 

HansaWorld är ett modulbaserat system och i takt med att ditt företag växer kan Enterprise utökas genom att nya moduler och fler användare läggs till.  HansaWorld erbjuder allt ifrån e-post, agenda och fleranvändarkalender till e-handelslösningar som hanterar dina kundorder via din webbplats. 

 

HansaWorld är från början ett svenskt företag som med huvudkontoret numera i England finns i ett stort antal länder i Europa och övriga världen.

 

Läs mer om de olika produkter som finns på HansaWorlds Webplats.

 

     

Hem   Företaget     Tjänster    Nyheter    Kontakt

Jonek AB  - 0243-22 42 70  -  Box 2017  -  781 02 BORLÄNGE