Jonek AB

 

Vi arbetar med att ta ett helhetsgrepp på företagets administrativa flöden. Detta innebär många delar från att starta företag, att finansiera dem och hjälpa till med lösningar för löpande administration. Bokslut och deklaration ordnar vi också.

 

Företaget har funnits sedan 1989 och vi har under åren hjälpt ett stort antal mindre och medelstora företag att utveckla deras administrativa rutiner. En del av verksamheten är försäljning av affärssystemet HansaWorld Enterprise och installation av dessa system.

 

En viktig del i dagens företagande är datorstödet. även små företag kan idag med fördel sköta sina löpande rutiner i ett eget administrationssystem. Vi har valt att vara med och hjälpa företagen med sådana lösningar som innebär att de kan förenkla sitt arbete och därmed spara pengar och tid.

 

Vi arbetar till stor del som redovisningsekonomer och både ger råd i olika frågor och sköter varierande delar av företagets olika administrativa uppgifter. Främst kring skatter. Vi hjälper företag så att de kan sköta en del av sin administration själv men kanske just på skattesidan behövs en del hjälp.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hem   Företaget     Tjänster    Nyheter    Kontakt

Jonek AB  - 0243-22 42 70  -  Box 2017  -  781 02 BORLÄNGE